Det har en längre tid inte känts som att jag fått något gjort här på hemmafronten. Att allt har samlats på hög. En tvättkorg som alltid är överfull, bokhyllor där man kan dra med fingret och bilda mönster i dammet och fönster som är så prickiga av allt regnande och kraftiga vindar denna sk vinter att man knappt kan se ut genom dem...

Men när jag nu krupit upp i soffan denna kväll kan jag konstatera att dagens projekt, som verkade ouppnåeligt imorse, nu är avklarat. När jag efter en natt med orolig sömn steg upp var jag så trött att jag var överygad om att inget skulle bli gjort denna dag. Men nu har överdraget till madrassen i vår säng blivit tvättad och tumlad liksom både täcken och kuddar så ikväll kan vi krypa ner i en helt renbäddad säng. Och det ser jag fram emot, kan ni tro!

En ny säng är beställd och kommer om några veckor så kanske hade jag kunnat hoppa över detta projekt. Men nu är det gjort och jag kan känna mig stolt över mig själv. Och den känslan vill jag stanna kvar i då det varit tuffa dagar med humöret i botten och energin på noll och där frustrationen över detta faktum har växt för varje dag...

Idag har det varit extra tufft av någon anledning och tårarna har hotat att börja trilla vid flera tillfällen. Detta trots en en trevlig lunch som varade under några timmar i eftermiddag och där skrattet sällan var långt borta. Och man ställer sig ständigt frågan varför det blir så här när jag har allt och lite till som jag behöver här i livet. Men det är bara att fortsätta på den inslagna vägen där jag gör saker för mig själv som jag mår bra av. Och alla som känner mig eller som läser denna blogg vet ju vad det är. Träffa och umgås med de som betyder mest här i livet, mina promenader med våra fyrbenta vänner, lyssna på någon bra podd, pyssla eller brodera osv osv...

Avslutade kvällen med att klippa klorna på hundarna och dessförrinnan blev det en stunds pyssel för att lugna ner tankarna och oron som malde. Att släppa det för en stund och komma fram till att jag faktiskt, trots en del negativa tankar, fått en hel del gjort de senaste dagarna. Fiskarna fick i helgen, delvis, nytt vatten i akvariet och pumpen blev rensad och överflödiga växter städades bort. Det är fortfarande tvätt i tvättkorgen, fönstrena kan man fortfarande knappt se ut genom och dammet ligger där det ligger. Men det kommer fler dagar och för nu så är jag fullkomligt nöjd! 👍🙏

Kram och god natt!😍❤